Πάρτυ μασκέ για μικρούς και μεγάλους

2dim afisa apokries

Μετά την επιτυχημένη αποκριάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, αποφασίστηκε η εκδήλωση αυτή να γίνει πάλι στο προαύλιο του σχολείου μας στις 11 Φεβρουαρίου 2018 (πρώτη Κυριακή της αποκριάς). Ξεκινάμε από τις 11:00 π.μ. με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Όπως η παράδοση μας επιτάσσει θα διασκεδάσουμε και θα χορέψουμε μικροί και μεγάλοι με αποκριάτικα παραδοσιακά τραγούδια (και όχι μόνο), θα πετάξουμε αερόστατα, σερπαντίνες αλλά όχι χαρτοπόλεμο. Επίσης θα γίνει κλήρωση με πολλά δώρα. Για τους μαθητές του σχολείου θα υπάρχει δώρο-έκπληξη (προσφορά του φροντιστηρίου αγγλικών της κας Στέλλας Τρυφωνοπούλου).

Θα προσφερθούν σουβλάκια με τιμή 1,00 Ευρώ έκαστο και θα δοθούν δωρεάν πορτοκαλάδες για τα παιδιά. Για τουε γονείς θα υπάρχει κρασί και τσίπουρο.

Και επειδή σε όλες τις επιτυχημένες εκδηλώσεις μας στο προαύλιο του σχολείου υπάρχει προσφορά από γονείς και κηδεμόνες, όσες κυρίες( ή κύριοι) επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν κάποιο έδεσμα, γλυκό ή αλμυρό και για αυτή την εκδήλωση. Κατά προτίμηση να μπορεί να σερβιριστεί με χαρτοπετσέτα. Αν απαιτείται πιατάκι, το γλυκό πρέπει να συνοδεύεται με τα αντίστοιχα πιάτα.

Για τη διασκέδαση των παιδιών θα φροντίσει : Κ _ _ _ _ ν!!

Τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από ενήλικα. Ούτε το σχολείο ούτε ο Σύλλογος αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για όλη τη διάρκεια της γιορτής για τα παιδιά.

Ελάτε να περάσουμε ωραία φορώντας όλοι κάτι αποκριάτικο. Ας πάρουμε μαζί μας την καλή μας διάθεση και ας ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας γλεντώντας μαζί με τα παιδιά μας απλά, λιτά, παραδοσιακά.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!

 

Δωράκια στους μαθητές για τα Χριστούγεννα

 christmas gifts

Το πρωί της Πέμπτης  21/12/2017 μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά δωράκια για τις γιορτές από τον Σύλλογο! Η επιβράβευση μας ήταν οι χαρούμενες φωνές των παιδιών μας!

 

Ημερολόγιο 2018

imerologio2

Για το 2018 αποφασίστηκε από το Δ.Σ. η έκδοση ενός ημερολογίου. Ίσως αυτό είναι συνηθισμένο κατά την περίοδο αυτή και πραγματοποιείται από αρκετούς συλλόγους και φορείς. Αυτό όμως που δεν είναι συνηθισμένο είναι ότι δεν πρόκειται για ένα απλό τυποποιημένο ημερολόγιο του εμπορίου. Όπως θα διαπιστώσετε πρόκειται για ένα ημερολόγιο-ενθύμιο με την προσωπική σφραγίδα των παιδιών μας ( υπό την καθοδήγηση των κυριών Μαριγώς Βιδάλη και Βασιλικής Καμπέρη). Κάθε μήνας έχει αποτυπωθεί ξεχωριστά από τα παιδιά ! Τις επόμενες ημέρες κάθε παιδί θα παραλάβει ένα ημερολόγιο κόστους 7 Ευρώ. Παρακαλούμε να καταβάλλετε το αντίτιμο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017 ή να επιστρέψετε το ημερολόγιο αν δεν επιθυμείτε να το κρατήσετε. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα ημερολόγια μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ. τηλεφωνικά ή στα παρακάτω σημεία διάθεσης:

Στο χώρο του Σχολείου ( πρωινές ώρες )
VIDEORAMA – Μαρίνος Σχίζας (Κ. Παλαιολόγου 120)
SPARTALAND – Χρήστος Πριστούρης (Λυκούργου 95)

 

Φορητοί υπολογιστές στο σχολείο

 

laptops6

 

Με τη βοήθεια όλων αγοράσαμε έξι φορητούς υπολογιστές ( ένας για κάθε τάξη )! Το έργο των δασκάλων μας θα γίνει πιο εύκολο!

 

Σύγχρονος εξοπλισμός για το σχολείο μας

 

goneis tv2     goneis tv1

 

Εξασφαλίσαμε 13 οθόνες για όλες τις αίθουσες και 6 στερεοφωνικά ( ένα για κάθε τάξη ) . Σήμερα 25-10-2017 τοποθετήθηκαν οι μισές και ελπίζουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα και οι υπόλοιπες!